ALS UW BRANDSTOF NIET DOOR DE TEST KOMT, IS DAT NIET HET EINDE VAN DE WERELD. MAAR HET IS OOK NIET IETS WAT U ZOMAAR KAN NEGEREN.

Diesel Service - Notre programme de traitement du diesel en 4 étapes - ClearTank, service de nettoyage des cuves

Het dient als waarschuwing om u aan te sporen om een dringend probleem snel aan te pakken, omdat het essentiële diensten zou kunnen verstoren indien uw datacenter, ziekenhuis of bank getroffen zou worden door een stroomstoring. De verslagen van problematieke testen geven aan dat uw noodstroomgenerator niet over de juiste brandstof beschikt.

Met ClearTank, een schoonmaakservice voor tanks, biedt Fuel Cleaning de oplossing voor uw probleem. Door alle aanwezige vormen van vervuiling in uw opgeslagen brandstof te verwijderen, geeft ClearTank u schone, droge brandstof; klaar voor gebruik om uw generatoren betrouwbaar te voorzien.

ClearTank behandelt de volgende problemen:

  • Verontreiniging door water, door waterhoeveelheden van minder dan 200 ppm te verwijderen, overeenkomstig de BS EN590-norm.
  • Verontreiniging door deeltjes, door vaste stoffen zoals roet, roest en colloïdale koolstof te verwijderen, zodat uw brandstof aan de 18/16/13 ISO 4406-norm voldoet.
  • Verontreiniging door bacteriën, door het verwijderen van vliesjes en bacteriën die bekend staan als « dieselbacterieën ».

Veilig, gemakkelijk en discreet

Fuel Cleaning beperkt zich niet tot het reinigen van brandstof en tanks. We zijn ons bewust van de negatieve commerciële gevolgen door vuile brandstof en hebben ClearTank ontworpen als oplossing.

  • ClearTank elimineert problemen op het gebied van hygiëne en veiligheid, waarbij blootstelling van de gifitge binnenkant van de opslagtanks aan het personeel vermeden wordt. Alle reinigingswerkzaamheden worden van buitenaf uitgevoerd met behulp van een specifiek reinigingsmiddel voor het reinigen van brandstof.
  • De schoonmaakservice ClearTank verstoort uw reguliere activiteiten niet en u kunt uw noodstroomgeneratoren op stand-by laten staan.
  • ClearTank wordt in een anoniem voertuig geïnstalleerd om geen aandacht van klanten te trekken. Hoewel het reinigen van tanks een verstandige voorzorgsmaatregel is, kan het altijd verkeerd worden geïnterpreteerd.

Reinigen voor het polijsten

De brandstofbehandeling van Fuel Cleaning omvatten reinigings- en polijstingsfasen. Beide lijken hetzelfde doel te hebben: het verwijderen van verontreiniging in opgeslagen diesel. Het is belangrijk om de verschillen toe te lichten.

De Diesel Defence polijstingseenheden behouden de schone brandstof die door onze ClearTank-service is gereinigd. ClearTank reinigt de brandstof, terwijl Diesel Defence de brandstof schoon houdt. Het polijsten van brandstof dat vooraf niet is gereinigd, is net zo doeltreffend als het polijsten van een auto zonder deze vooraf te wassen.

Neem contact op met een van onze adviseurs voor gedetailleerde informatie over de ClearTank-service van Fuel Cleaning.