VERONTREINIGING IS DE ONZICHTBARE VIJAND VAN BRANDSTOF. DE OVERGROTE MEERDERHEID VAN DE OPSLAGTANKS IS AANGEDAAN – SLECHTS WEINIG EIGENAREN ZIJN HIERVAN OP DE HOOGTE

Diesel Service - Traitement du carburant - La phase de test - Kit de test de la qualité de votre carburant

De meeste nieuwe klanten van Diesel Service zijn zich totaal niet bewust van het feit dat hun brandstof is vervuild. Velen van hen zijn zelfs zeer verbaasd als ze horen dat hun diesel moet worden behandeld. 64% van onze klanten denkt dat hun brandstof schoon is – ze ontdekken het probleem pas wanneer hun generatoren beginnen te sputteren en dienst weigeren.

Volgens onze gegevens is 95% van de tanks verontreinigd.

De veiligheid en continuïteit van kritieke diensten komen in het geding doordat noodstroominstallaties worden bedreigd door vuile brandstof. Of u nu een datacenter, een ziekenhuis of een bank bestuurt, u moet er zeker van kunnen zijn dat uw brandstof van hoge kwaliteit is en ervoor zorgt dat uw noodstroomgenerator onmiddellijk in werking treed.

Diesel Service biedt twee opties om uw brandstof ter controle te testen:

BRANDSTOFBEHANDELING

Klanten die hun brandstof hebben laten behandelen ontvangen regelmatig tests die in het aanbod opgenomen zijn.

BRANDSTOFTEST-SERVICE DIESELCHECK

Tijdens de periodieke bezoeken wordt uw brandstof ter plaatse getest door brandstofexperts van Diesel Service en worden de resultaten u binnen een paar uur medegedeeld. Een duidelijke, geïllustreerde analyse krijgt u een week later.

Neem contact op met een van onze adviseurs voor gedetailleerde informatie over de testmogelijkheden van Diesel Service.