Brandstofbehandeling

Diesel Services - Notre programme - Traitement du diesel - Ouvriers au travail

 

Het Diesel Service behandelingsprogramma voor brandstof bestaat uit 4 delen, en biedt de eenvoudigste en meest economische methode om schone en betrouwbare brandstof te verkrijgen.

Een snelle zoekopdracht op Internet levert veel bedrijven op die uw opgeslagen brandstof testen of schoonmaken of u polijsteenheden verkopen. Maar als u op zoek bent naar een leverancier die alles met een complete en professionele behandeling kan aanpakken, blijft er maar één bedrifj over: Diesel Service.

We weten dat uw doel simpel is: een stroomgenerator waarop je kan vertrouwen. U wilt er zeker van kunnen zijn dat uw stroomgenerator het bij problemen zal overnemen, wat er ook gebeurt.

Met het behandelingsproces voor brandstof neemt Diesel Service al uw zorgen weg over de opslag van diesel en garandeert u kwaliteitsbrandstof die u nodig heeft voor uw noodelektriciteitsinstallatie.

TEST

De regelmatige testen van Diesel Service waarschuwen u voor problemen die worden veroorzaakt door de aanwezigheid van water of deeltjes (bacteriën, schimmels, roest, enz.) in uw brandstof. Dankzij die testen kunnen problemen met de opslagtanks ook worden opgespoord   .

CLEAR TANK

ClearTank is een behandelingstechniek voor brandstof dat ter plaatse wordt uitgevoerd waardoor zowel de verschillende verontreinigingen in de brandstof zelf, als de verontreiniging op de binnenwanden van de opslagtank, volledig kunnen worden verwijderd. Naast de relatief lage kosten heeft deze techniek het grote voordeel dat er geen vervuilde brandstof hoeft te worden geruimd. Zo kan de brandstof worden gereinigd, terwijl de stroomgenerator startklaar blijft..

FUEL POLISHING DIESEL DEFENCE

De mobiele en vaste eenheden van Diesel Defence fuel polishing zorgen ervoor dat de brandstof schoon en droog blijft en klaar is voor gebruik om uw noodstroomaggregaten van stroom te voorzien.

STABILISATIE

De ADV-additieven neutraliseren zeer kleine watermoleculen en verontreinigingen die te klein zijn voor de eenheden voor fuel polishing.

 

Als exclusieve leverancier neemt Diesel Service de verantwoordelijkheid voor alle aspecten van uw brandstofbehandeling op zich, vereenvoudigt het de backofficeadministratie en voorziet het u van een enkel contactpunt voor uw bedrijf.